Declaratie de confidentialitate

Ultima actualizare: 24.02.2023


Site-ul CRISSA.ro este operat de agentul economic AZET MEDIA & WEB SOLUTIONS SRL, cu sediul in Ploiesti, Prahova, Strada Carvunarilor, nr. 29, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J29/2858/2021, CUI 45264703.

Datele personale furnizate de utilizatorii/vizitatorii site-ului CRISSA.ro beneficiaza de prelucrare NUMAI in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului mentionat.


Ce date colectam despre dumneavoastra:

  1. Date furnizate prin interactiuni directe

        2.  Date pe care le colectam automat atunci cand folositi site-ul nostru

        3.  Date de tip Clickstream

        4.  Cookies

        5.  Date de la terti sau surse disponibile public

NU COLECTAM CU BUNA STIINTA DATE DE LA PERSOANE SUB 16 ANI! Daca, constatam ca o persoana sub 16 ani ne-a furnizat date cu caracter personal, o vom sterge imediat.  

Prin completarea formularului de inregistrare pe site-ul CRISSA.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii CRISSA.ro in urmatoarele scopuri:

Agentul economic va retine datele personale in baza de date si le va folosi pentru informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe site-ul CRISSA.ro, privind evolutia si starea comenzilor, privind evaluarea produselor si serviciilor oferite dar si pentru trimiterea de promotii/oferte/mesaje publicitare ale site-ului CRISSA.ro.

Informatiile solicitate in cazul platilor online cu cardul intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar CRISSA.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

CRISSA.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul nostru poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date printr-un email la adresa office@crissa.ro.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat. Datele dvs. nu sunt impartasite cu nicio companie sau tert.

In cazul in care utilizatorul primeste materiale comerciale pe care nu le doreste, acesta cunoaste ca: Conform Legii nr. 679/2016, beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul ulterior de a se adresa justitiei. Totodata, are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor*. Daca unele din datele utilizatorului sunt incorecte, acesta este rugat sa ne informeze cat mai curand posibil.

*Observatie: utilizatorul are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor il privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala)

CRISSA.ro informeaza ca: In orice moment utilizatorul poate avea acces la propriile date pentru a le actualiza, modifica sau a fi scos din baza de date, inclusiv dezabonare newsletter din profilul de utilizator si prin e-mail: office@crissa.ro.

Toate datele personale ale utilizatorului sunt prelucrate conform Legii 679/2016. CRISSA.ro asigura dreptul de informare, acces, interventie, opozitie asupra datelor.

Va vom informa despre orice schimbare a politicii de confidentialitate pe aceasta pagina web si prin notificare pe e-mail.

Daca aveti intrebari, modificari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@crissa.ro.